Masz wyłączony JavaScript.

cieszek napisał(a):-500PLN.Chyba rozsądnie....

Szkoda, że nie udało się zachować oryginalnej gąbki spod wykładziny, byłoby mniej roboty. Co właściwie jej się stało? Sparciała i rozpadła się?
 Szkoda, że nie udało się zachować oryginalnej gąbki spod wykładziny, byłoby mniej roboty. Co właściwie jej się stało? Sparciała i rozpadła się?

.
.

btw ważniejsze są klocki które i na ciepło i na zimno tak samo hamują ... stąd polecam taroxy strady ... a w połączeniu z G88 będziesz bardzo zadowolony
 btw ważniejsze są klocki które i na ciepło i na zimno tak samo hamują ... stąd polecam taroxy strady ... a w połączeniu z G88 będziesz bardzo zadowolony 

.
. 

cieszek napisał(a):porozrywana rura dolotu powietrza do silnika - przy przepustnicy

poniżej zdjęcia osłony - osłona jest używana i pochodzi z  mojego auta, czyli ma 17 lat
 poniżej zdjęcia osłony - osłona jest używana i pochodzi z  mojego auta, czyli ma 17 lat   - zastąpiłem ją nową stąd jest oryginalny kartonik
  - zastąpiłem ją nową stąd jest oryginalny kartonik

i zero dziurek po trytytkach
 i zero dziurek po trytytkach 

Tomasz Piątek napisał(a):Ja mam przyklejoną na klej do szybi zero dziurek po trytytkach
pozdr.,
t.

wisiena napisał(a):
A nie wolałeś przynitować?
(M.)

cieszek napisał(a):Panowie, proszę....
Znalazłem takie coś i nie wiem co dalej
http://eper.fiatforum.com/eper/navi?COU ... INDOW_ID=0
Nie wiem czy da się zamówić

Powrót do Profile naszych maszyn
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 487 gości