Masz wyłączony JavaScript.
odyn44 napisał(a):aby temat nabierał "wagi" to też dopiszę
Maori napisał(a):Gdybyś potrzebował pomocy to daj znak mnie albo Tomkowi.
A po za tym:
Jutro jak znajdę chwilkę to wam logo trzepnę wyjazdu hhehehe
pbyra napisał(a):co to za alkohol który ma 50 % ?
Tomasz Piątek napisał(a):
mam pytanie jakie gadzety pamiatkowe/okolicznosciowe bedą
mam pytanie jakie gadzety pamiatkowe/okolicznosciowe bedą
Maori napisał(a):
znajdzie się miejsce na małe http://www.barchetta-club.pl ????
Neo napisał(a): przejażdżki nocne
Neo napisał(a):Niestety Myliliśmy się z Pawłem. W WZW Jawor na okres wakacyjny miejsc nie ma już od stycznia (zielone szkoły).
Maori napisał(a):Jakie zielone szkoły? Toż to wojskowy ośrodek i są Tanie Wczasy dla pracowników wojska...
Tomasz Piątek napisał(a):Neo pliz skoryguj listę Ewa i ja jedziemy przecież razem a na liście jesteśmy osobno tak samo jest na liście która wrzuciles na CC zmien na Ewa i Tomasz Piątek plizzz
Tomasz Piątek napisał(a):wojskowy ośrodek był ekstra położony .... poszukajcie podobnej lokalizacji
jak są położone rzeczone domki?
ps. może b.pl kiedyś zacznie robić swoje gadżety i być może pierwszym gadzetem będzie tatuaz
Maori napisał(a):Ja zrobiłem podsumowanie wyjazdu i odpadam
Nie wysupłam już złotówki nawet do września
Maori napisał(a):Ja zrobiłem podsumowanie wyjazdu i odpadam
Nie wysupłam już złotówki nawet do września
Tomasz Piątek napisał(a):17 lipca 2010 na Torze Poznan bedzie R.K. i bolid F1 [renault] z powyzszego powodu niestety Bieszczady odpadaja
szkoda...ale mam nadzieje Neo ze dane bedzie nam sie spotkac i wychylic browara... mamy dla Ciebie zdjecie Twojego auta z podpisem A.Z.
pozdr.,
t.
ps. CH ... musi jeszcze chwilke poczekac na pewno bedzie jeszcze okazja
Maori napisał(a):Spoko, spoko, podpis to wziąłem ja, tak jak i ja mam tą kartę z kalendarza
Tak wiec to mnie sie należą brawa
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości